Om mig AnnCatrin "Anki"Mera Livskvalitet är den webbplats där jag presenterar de utbud jag har i personliga möten. Det finns också länkar till mina butiker och vår skola Ariom Akademin. Mera Livskvalitet är en del av företaget Hälsa och Inspiration L. HB. Företaget har jag med min man och vi har samarbeten med andra företag speciellt gällande utbildningar. Mera Livskvalitet är specifikt för att föra fram mitt utbud som terapeut, coach och medium.
Jag är en glad idéspruta som gillar att har många järn i elden. Här kan du läsa lite om vad jag gjort och gör som tagit mig dit till den jag är och gör i dag gör.

Startpunkten


1992 började jag med alternativt läkande och sökte även på områden inom nyandlighet. Det blev vändpunkten för mig då kom i kontakt med något jag brann för och ville satsa på. 1996 gick jag min första helg kurs i mediumskap för Julia Griffith. Det var omvälvande och jag välkomnades att fortsätta hos henne. Tyvärr gick hon över själv till andra sidan före jag kunde infria detta. Jag flyttade från Eskilstuna till Dalarna där jag gick utbildningar i healing, meditationstekniker och andlig kontakt, samt personlig utveckling. Jag fortsatte därefter 2002 att förkovra mig inom Montessori (barn 0-3 år) i Kalmar. Samtidigt drog jag igång min verksamhet med behandlingar och kurser på Öland under mitt varumärke Frifararen®.

Egna utbildningar


I dag är jag utbildad Coach på privatskola men har även gått 2-årig Hälsocoach utbildning på Högskolan i Skövde. Jag har Healing Terapeut Utbildning på mångdimensionellt område. Flerdimensionell psykologikurser och har god erfarenhet som lärare i healing. Är också utbildad inom hypnos och tidigare liv-terapi för SSEAH (Svenska Skolan för Etisk och Analytisk Hypnos).

Medial utbildning som medium och psychic reader är ständigt pågående och jag tror inte att det någonsin går att bli färdig på det området. Några lärare jag har gåvan att få träna inför är Mia Ottosson, Martin Colclough, Tim Abbot, Libby Clark, Simone Key, Sandy Hagger, Helen Da Vita, Ange Morris, Lynn Propert, Lynn Parker, Mattew Smith Det pågår fortfarande studier några gånger om året då jag åker på veckokurser på Arthur Findley College i England :). Inom transmediumskap har jag gått 5 helger för Moira Hawkins. Som sagt studier i olika områden pågår kontinuerligt och om jag inte går kurser så håller jag kurser eller assisterar på andra mediums kurser.

Healing-Terapeut-Utbildning


Jag har skapat och format en gedigen utbildning med både bredd och djup. Den utgör en sammanställning av mina många år som healer i om råden som kroppen, medvetandet, känslorna, tankar och mental samverkan. Energins betydelse på de olika områden och hur man kan få dem att samverka. Den tar även upp information från forskning samt kunskap från andevärlden och helande. Till denna utbildning har jag bjudit in Martin Colclough för att hålla andlig healing och transmediumskap lektioner. Samarbeten är roligt och mycket givande för alla parter.

Frifarar-kurser


Är kurser jag byggt som tidigare kallades HMC©. De är baserade på kunskaper och erfarenheter i hur man bygger en bro mellan sitt vakna medvetande och sin inre ledstjärna (själsljuset och dess visdom). För att stärka intuitionen och självkänslan i vardagen. Alla Frifararen kurser är olika men med en grundbas i personligt och andligt utvecklande. Jag utgår från individ och gruppenergin som komplement i det tema som är valt för respektive kurs.

Frifararens kurser är i varumärket frifararen® liksom alla utbildningar som jag gör och material som vi har utgivningsrättigheterna för. Du kan läsa mer om Frifararen på hemsidan frifararen.se

Egen helandeprocess


För utom andlig kontakt, kurser och utbildningar så är den egna helande-processen till grund för min kunskap och visdom och som tagit mig dit där jag är i dag. Jag har med utbildningar och egen erfarenhet av healing och samtalsterapi fått det bevisat att det går att läka och hela mycket djupa sår. Min personliga helandeprocess har varit lång och tuff på olika sätt. Både traumer från illusionsvärldsbilder med icke fungerande relationer. Många tidiga missfall och barnlöshet, cancer och även operationer som visade sig inte var cancer. Min kontakt med smärtkroppen och förnekelsen av den egna inre kompetensen att självläka skadade mig mycket. Mitt utforkande och hunger att finna lösningar med livskvalitet är en röd tråd som följt med mig och verkligen gjort även eländiga situationer till äventyr. Det är också de element som skapat den lycka jag kan uppleva i vardagen i dag. Det har gjort att jag utvunnit så mycket mer av livskvalitet. De kunskaper jag utvecklat på vägen har höjt mitt liv till kraft, kreativitet och livsnjutning. Helhetstänket är en viktig väsentlig grund.

Insikter


Jag har en övertygelse att allt negativt och alla trauman som sker på olika sätt går att omvandla till själslig visdom. Den verkliga skatten som vi faktiskt tar med oss när vi dör.

Att gömda minnen visar sig i beteendereflexer som vuxna, är en livsavgörande insikt och nyckeln till att bryta gamla mönster.

Livet är så mycket mer än att hanka sig fram och det finns alltid dörrar till en positiv riktning även när man tror att det inte gör det.

En livstid har många epoker där man dör för att födas i något nytt. Skapa skönhet i det är magiskt.

Hobby


Det är lite klurigt att ha tid över för hobbyverksamhet när man har företag med den passionen som jag har för det jag gör. Men visst finns det intressen. Jag målar och har utställningar mellan varven.
Att skriva är också så roligt. Mina romaner jag börjat på tar tid men de har inte bråttom att bli tryckta. Ser det tar fart mer när jag blir pensionär. Poesi kommer i perioder, liksom fotografera.
En rolig dröm är att bygga min ekologiska köksträdgård. Jag tar mina myrsteg och planeringstiden är fantastisk.
Äventyret att segla och bo på båt är en del av sommarens höjdpunkter. Vi lyckas att få till lite tider till både segla och att vandra. Det är fantastiskt.
Viktigast av allt är familjen och den lycka det är att ha varandra. Även nära vänskapsrelationer är något jag värdesätter.